Sivut

maanantai 30. maaliskuuta 2015

kuulumisia

Edellisvuosista viisastuneena munia oli varastossa.
Eilen oli palmusunnuntai ja uuden kotikatumme pieniä noitia ja muita pelottavia otuksia kävi virpomassa minulle onnekkaan ja terveen vuoden. Hyvä niin!

Tänään minulla oli hammaslääkäri, jossa paikattiin viimeiset viime kesänä bongatut reiät. Tämä paikkausaika olisi ollut jo tammikuussa, mutta kovan raskauspahoinvoinnin vuoksi jouduin perumaan sen ja varaamaan uuden ajan myöhemmäksi.

Jännitän yleensä kovasti hampaiden poraamista, mutta tänä aamuna vilkaisin ikkunasta ulos, ja minua alkoi enemmän jännitämään matkanteko hammaslääkäriin. Ulkona oli täysi talvi ja autoomme oli vaihdettu jo kesärenkaat! Mutta hissunkissun ajellen pääsin sinne ja takaisin.

Täytyy sanoa, että näin hellävaraisessa ja kivuttomassa hammaslääkärioperaatiossa en ole ennen käynyt. Lääkäreillä oli tiedossa, että olen raskaana, ja sillä saattoikin olla vaikutusta hoitoon. Mutta silti olen yllättynyt, koska operoitavana oli kaksi taka-alahammasta ja toisella puolella olleiden samannäköisten hampaiden operointi viime kesänä sattui kovasti.

Eilen kevät, tänään talvi.
Lääkärin jälkeen menin käymään kaupassa, ja muiden ruokaostosten jälkeen ilahduin juomahyllyllä, jonne oli ilmestynyt alkoholittomia siidereitä lasipulloissa. Otin siitä pari mukaan noin makutestauksen vuoksi ja lyllersin mahoineni kassalle puoli naamaa puuduksissa.

Yllätyin totaalisesti, kun kassaneiti kysyi asiallisesti "olisiko sinulla vielä näyttää papereita?". No olihan minulla, mutta hymy huulilla kummastelin ääneen, että täytyykö ne olla alkoholittomissakin tuotteissa. Myyjääkin tuon jälkeen nauratti.

Tilanteesta ilahtuneena voinen ottaa huoletta vastaan kolmekymppiset, kun näköjään tarvitsen paperit limuostoksillakin!

Alkoholittomia siidereitä lasipulloissa.1 kommentti:

  1. Minulle hammaslääkärikäynti on eräänlainen piinapenkki.Mukavaa että sinulla sujui hyvin.Vielä tuo ikätarkistus,sehän kruunaa päivän:)

    VastaaPoista